خبر بد اینکه هر قدر هم که انجام ایمپلنت دندان برای یک فرد اهمیت داشته باشد و دندانپزشکان متخصص این عمل را ضروری بدانند، هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی و دیگر بیمههای پایه قابل جبران نیست. افرادی که فقط دارای بیمه پایه هستند، هزینه دندانپزشکی خود را که از نظر این بیمهها عمل زیبایی محسوب میشوند باید از جیب خود پرداخت کنند. اما بیمههای تکمیلی معمولا هزینههایی برای همه خدمات دندانپزشکی در نظر میگیرد که میتواند تکمیل کننده خدمات بیمه پایه باشد.
البته همان طور که اطلاع دارید بیمه تکمیلی در ۲ نوع انفرادی و گروهی موجود است که شرایط خرید و سقف پوششهای هر کدام با هم تفاوتهایی دارد. متاسفانه پر کردن جای خالی دندان با وجود اینکه جنبه درمانی دارد، اما جزء پوششهای دندانپزشکی بیمههای تکمیلی قرار ندارد، اما برخی شرکتهای بیمه این خدمت را برای آنهایی که بیمه تکمیلی گروهی را خریداری میکنند، در نظر میگیرد.
اولین نکتهای که باید در نظر بگیرید این است که چیزی به عنوان بیمه تکمیلی برای ایمپلنت و خدمات دندانپزشکی به صورت جداگانه وجود ندارد و هزینههای ایمپلنت بخشی از خدمات بیمه تکمیل کلی خریداری شده است. هر شرکت بیمه با توجه به طرحها و همچنین شرایطی که شرکت طرف قراردادش دارد، پوشش دندانپزشکی و ایمپلنت با سقف متفاوتی را ارائه میدهد. معمولا پیدا کردن بهترین بیمه تکمیلی دندان پزشکی کاری سخت و طاقت فرسا است، اما ارزش زمان گذاشتن را دارد.
اگر برای دریافت خدمات دندانپزشکی به مراکز طرف قرارداد بیمه خود مراجعه میکنید، تنها لازم است که مبلغ فرانشیز را که در بیمهنامه شما قید شده است، پرداخت کنید. در این شرایط تنها مدرکی که به آن نیاز دارید، کارت ملی به عنوان سند هویتی شما است. اما اگر به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه کنید، باید هزینههای مربوطه را پرداخت و پس از آن مدارک دندانپزشکی لازم را به مراکز پرداخت خسارت تحویل دهید. عکس قبل از ایمپلنت به همراه عکس بعد از درمان به همراه گواهی مهر شده پزشک که در آن شرح درمانهای انجام شده با مبلغ ذکر شده باشد، تنها مدارکی است که برای دریافت هزینه ایمپلنت از بیمه تکمیلی نیاز است.
بیمههای تکمیلی گروهی که تمام شرکتهای بیمه ارائه میدهند، هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی را هم پوشش میدهد و معمولا تفاوت آنها در میزان پرداخت بیمه و سقف تعهدات است. در ادامه شرایط برخی از شرکتهای بیمه و سقف پوشش دندانپزشکی آنها را بررسی میکنیم.
بیمه تکمیلی دانا ایمپلنت را جزء خدمات درمانی دندانپزشکی محسوب میکند و بخشی از هزینه آن را بر عهده میگیرد. اما درصد هزینهای که این شرکت بیمه جبران میکند، به توافق و قراردادی بستگی دارد که بین بیمهگذار و شرکت بیمه انجام شده است و نمیتوان میزان مشخصی برای آن در نظر گرفت.
شرکت بیمه ایران یکی از اولین و قابل اعتمادترین شرکتهای بیمه در ایران است. استفاده از بیمه ایران برای انجام ایمپلنت انتخاب مناسبی است. بیمه ایران هم مانند دیگر شرکتهای بیمه برای جبران هزینههای دندانپزشکی و ایمپلنت دندان طرحهای متفاوتی دارد. سقف پوششهای ایمپلنت بیمه ایران با توجه به شرایطی که در بیمهنامه توافق شده است، مشخص میشود.
بیمه آسیا هم به دلیل سقف پوششها و خدمات متنوعی که ارائه میدهد یکی از شرکتهای پر طرفدار خرید بیمه تکمیلی گروهی است. این شرکت مراکز دندانپزشکی طرف قرارداد بسیاری دارد. سقف تعهدات و مبلغ فرانشیز بیمه تکمیلی آسیا برای ایمپلنت بستگی به توافقات این شرکت با بیمهگذار دارد.
بیمه تامین اجتماعی که درصد زیادی از جمعیت ایران را تحت پوشش خدمات درمانی پایه خود قرارداده است، برخی از هزینههای دندانپزشکی مثل پر کردن، کشیدن و جرمگیری دندان را در مراکز طرف قرارداد خودش انجام میدهد. اما هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی پایه قابل جبران نیست. به افرادی که تحت پوشش این بیمه هستند، توصیه میشود که به دنبال پیدا کردن بهترین بیمه تکمیلی باشند.
سعادت آباد، خیابان شهرداری، ساختمان بورس، طبقه پنجم، واحد 5/5.
تلفن: 91016602- 021
Bimenoavar@gmail.com
کلیه حقوق این سایت متعلق به بیمه نوآور میباشد